Shërbim Taxi

CREPES DELIVERY

Na keni ardhur dhe ne do ju vijmë…..

Për të porositur telefononi në numrat e mëposhtëm:

FIX :   042 22  2767


068 475 5555

069 618 1461


  • Porosia më e vogël është 400 Lekë.
  • Për çdo porosi, shërbimi taxi fillon nga 50 Lekë dhe ndryshon në bazë të vendndodhjes tuaj.