Rreth Nesh

Creperie

U themelua në vitin 2004 për tu ofruar të rinjve  dhe të rejave, studentëve të zonës ushqim të shpejtë dhe cilësor. Filozofia jonë ishte dhe do të mbetet ” FAST AND GOOD” .

Kreperia ka vite që ofron ushqim shumë cilësor dhe të freskët në veçanti. Ne përgatisim çdo ditë brumë të freskët dhe përbërësit e tjerë të krepave si zarzavatet, frutat, mishi i pulës dhe salcat, pa konservantë dhe ngjyrues.

Përgatitja e krepës bëhet në çast, përpara klientit si dhe shërbehet e ngrohtë.

Creperie është lider në fushën e FAST GOOD sepse ka 11- vite në treg dhe me shifrat e shitjeve në rritje, do të ofrojë për klientët e saj freskinë e produkteve në cdo filial që ndodhet  në Tiranë dhe nëpër rrethe.

Fakte :

*1.425.600 vezë të përdorura deri më sot

*316,8 ton miell i konsumuar

*401.500 litra qumësht


 

Bashkëpunëtorët :

philadelphia KMY geladis